Stonewrap Sektördeki 20. Yılını Premium Bayiler ile Birlikte Kutladı

Stonewrap sektördeki 20. yılını Premium Bayileriyle beraber Alanya’da kutladı. Alanya’nın en iyi otellerinden birisi olan Rubi Platinum otelde yapılan 20.Yıl etkinliğin moderatörlüğünü Sayın Cahit Güvensoy üstlendi. İlk konuşmacı olarak yönetim kurulu başkanımız Sayın Ayiz Bozkurt Stonewrap’in kuruluşundan bugünkü gücüne ulaşana kadar geçirdiği evreleri özetledi.

12.06.2018

Daha sonra yönetim kurulu üyemiz Sayın Sinan Bozkurt yeni ürünleri ve 20. yıla özel promosyonları tanıttı. En son konuşmacımız, Stonewrap dijital medya işlerini yürüten 104 reklamcılık firmasından Sayın Engin Burnaş ise dijital mecrada neler yaptık, bundan sonra birlikte neler yapacağız konularında Stonewrap Premium Bayilerini bilgilendirdi.

Etkinlik 20.yıla özel plaketlerin verilmesi töreniyle ve diğer promosyon ürünlerimizin dağıtılmasıyla sona erdi. Töreni izleyen kokteylde yeni ürün kataloğumuz tanıtıldı ve dağıtıldı. Çeşitli röportajlarla tamamlanan toplantıda bayilerimize yeni ürünlerimiz tanıtıldı. Etkinlik yurdun farklı bölgelerinden gelen bayilerimizin birbirleriyle tanışmaları ve fikir alışverişlerinde bulunmaları için çok iyi bir fırsat oldu. Bayilerimiz toplantı sonrası otelde dinlenerek ve birlikte güzel vakit geçirerek yorgunluk attılar.

Birkaç yıl önce yenilenen ve market, kafeterya, restoran, kafe, Türk hamamı, sauna, bar ve havuz kenarları gibi birçok alanın duvar kaplamalarında Stonewrap ürünlerini seçen Rubi Platinum otele 20 yıl etkinliğimiz süresince gösterdikleri kusursuz misafirperverlik için çok teşekkür ederiz.