SANDHILL- Modern mimari tasarımların cepheleri için 2 yeni taş kaplama ürünümüz

Sandhill taş kaplama ürünlerimiz şehirli ve çağdaş imajlarıyla öne çıkıyor. Diğer ürünlerimizden ayrılan bu benzersiz koleksiyon, metropolün ritmine uyum sağlayarak, mimari dehanın çağdaş ve incelikli bir yorumunu sunmaktadır.

23.01.2024

Stonewrap Şıklığının İki Temsilcisi:

Yeni koleksiyonumuzdan Sandhill-Soft ve Sandhill-Notche ile tanışın. Sandhill taş kaplama ürünlerimiz şehirli ve çağdaş imajlarıyla öne çıkıyor. Diğer ürünlerimizden ayrılan bu benzersiz koleksiyon, metropolün ritmine uyum sağlayarak, mimari dehanın çağdaş ve incelikli bir yorumunu sunmaktadır. Londra'nın tarihi Oxford Caddesi'nde, şehrin hızlı tempolu koşuşturmacasında karşınıza çıkmışçasına, kentsel zarafetin vücut bulmuş halidir.

Yalnızca 32 kg/m² ağırlık ve 25 mm kalınlığa sahip Sandhill-Soft, güçlü ve dayanıklı bir cephe görünümü sunarak beklentileri başarıyla karşılıyor. 3 rengi vardır: Sand, Ash ve Mink. Metropol sofistike bir dokunuş olan Sandhill-Notche, 34 kg/m² birim ağırlık ve 30 mm kalınlığa sahiptir. Sıcak tonlardaki Sand, Coffee ve Milk bu ürünün renk paletini oluşturur. Sandhill-Soft daha pürüzsüz ve dingin bir doku sunarken; Sandhill-Notche’in daha hareketli bir yüzeyi vardır. Bu köşeli taşlar hem iç mekân hem dış mekanlarda, yığma ya da derzli olarak uygulanabilir. Sandhill, "Sadelik, sofistikasyonun son noktasıdır." sözünü doğrularcasına, düzenli ve sade şekilleriyle dinlendirici, sade, mütevazı ama inkâr edilemeyecek kadar güçlü ve sofistike bir görünüm yaratır.